The Atelier ...
The Atelier ...
 
 
 
              Колекциите с марка Valeria Carlo са авторски
 
                                         и всяка една е сътворена от дизайнерката
                                                   в нейното ателие във Варна, България ... 
 
 
  • Всеки модел се проектира от дизайнерката Валерия Карло първоначално като идея, а след това лично тя разработва кройката според творческата си визия за завършения силует. Характерни за нейната работа са подчертано комплицираните кройки, на тях тя посвещава най-голямата част от своето време и внимание, като именно те ярко отличават бранда и придават реална творческа стойност на крайния продукт.

 

 

Валерия работи със свой профилиран екип, обучен според серия стандарти за изработка, синтезирани от самата нея и утвърдили се като еталон за качество и лукс при всеки продукт брандиран с нейния етикет. Заедно осъществяват както новите разработки и изпълнението на стандартните размери за продажба, така и индивидуалните проекти по идея и задание на конкретни клинтки или публични личности.

 
 
 
 
В колекциите често присъстват
 
авангардни серии
изпълнени чрез неконвенционални техники и материали.
 
В ателието се разработват прототипи на дизайнерските елементи,
като се прилагат експериментални методи и иновативни решения определяни от екипа.
 
Тези уникални по своята креативност детайли, в които е заложен характерът на дрехата,
са всъщност най-трудоемки за изпълнение,
изработват се изцяло на ръка
и изискват безупречна прецизност
и майсторски умения.
 
 
 
 
 
Благодарение на начина, по който е структуриран,
брандът VALERIA CARLO е изцяло обърнат към желанията и потребностите на своите клиенти :
 
 
  • В нашето ателие разработваме и индивидуални модели по Ваша идея или снимка. 

Изпратете ни желания от Вас модел и какви са Вашите индивидуални предпочитания към него: atelier@valeriacarlo.com ,

не забравяйте да изпишете своите имена и телефон за обратна връзка!

Индивидуалните поръчки се разработват лично от дизайнерката Валерия Карло и Вашето запитване ще бъде придвижено до нея. Тя ще се запознае с Вашите желания и ще направи селекция от подходящи материи и декоративни елементи, които да пресъздадат визията. В ателието ни моделиер-конструкторите ще определят необходимия метраж патове и нужното време за израборка, въз основа на които два фактора ще калкулират и крайната цена на желаната от Вас дреха.Дизайнерката ще Ви позвъни до няколко дни, за да Ви представи подбраните от нея мостри и крайна цена.

 

  • В търговските си локации разполагаме с няколко размера от моделите от нашите колекции, така че клиентът може да докосне материите, да премери как му приляга линията и директно да направи покупка. В същото време всеки модел може да бъде изработен и по индивидуални мерки, което винаги е най-оптималния вариант тъй като в този случай постигнатият силует е наистина съвършен и по отношение на естетиката и по отношение на комфорта. Не е случаен фактът, че услугата made-to-measure е най-скъпото удоволствие по света и е една от емблемите на високия социален статус и материално положение. Този начин на работа ни позволява и да персонализираме моделите според индивидуалните желания и изисквания или да разработваме съвсем различни вариаци съвместно с клиента според неговото виждане, редом с нашия опит и познания в областта, така че да създадем още един изящен шедьовър!
 
  • За да предоставим всички привилегии на клиентите си, независимо в коя точка на света се намират, и в платформата ни за on-line пазаруване сме имплементирали всички опции , от които можете да се възползвате в магазините ни - можете да поръчате всеки един от нашите модели в желания от Вас размер, можете да го заявите по Вашите индивидуални мерки или да го персонализирате според Вашите виждания!
 
 
 
Нашият екип е на Ваше разположение за индивидуални консултации и въпроси,
за нас е винаги удоволствие да работим по Вашите мечти !