Методи за плащане

 

 

При осъществяване на покупка в електронния магазин на VALERIA CARLO, разплащането се извършва в момента на финализиране на поръчката от Ваша страна.

 

 

  • плащане с карта - можете да заплатите направената от Вас поръчка с дебитна или кредитна карта. Сигурността на Вашите картови данни е гарантирана от БОРИКА и международната система за сигурни картови плащания 3 D Secure. www.valeriacarlo.com е търговец проверен и регистриран в системите на Visa и Mastercard. Нашите консултанти ще се свържат с Вас до 24 часа, за да потвърдят че плащането е извършено успешно. Ще имате възможност да коментирате с тях точния срок на доставка, както и допълнителните промени по модела, в случай че сте заявили такива. Срокът за доставка (от 3 до 10 работни дни) започва да тече от момента, в който завършите поръчката си успешно !

 

  • плащане по банков път - при заявяване на тази опция системата ще Ви предостави банковата сметка на Валерия Карло Дизайн ЕООД, по която следва да преведете посочената сума, съответстваща на избраните от Вас артикули. Освен банковата сметка, системата ще генерира за Вас и код на поръчката, който трябва да впишете в полето "основание" при извършването на паричния превод. Нашите консултанти ще се свържат с Вас, за да Ви потвърдят че плащането е извършено успешно веднага щом сумата е налична по сметката ни. Ще имате възможност да коментирате с тях точния срок на доставка, както и допълнителните промени по модела, в случай че сте заявили такива. Моля обърнете внимание, че регулярният срок за доставка (от 3 до 10 работни дни) започва да тече от момена, в който плащането е налично при нас! Благодарим Ви за разбирането !

 

  • плащане с PayPal - очаквайте скоро и тази възможност да бъде активна !

 

 

Ако прецените, че поръчания артикул не е подходящ за Вас и желаете да го върнете,

можете да го направите безпроблемно, а ние ще Ви възстановим всички суми по покупката !

Повече информация за процедурите по замяна, корекция и връщане можете да прочетете тук !