Продуктът е успешно добавен в количката
1 550,00 лв.

"Dewy spirit" trend dress

 • артикул: cocktail dress / коктейлна рокля
 • кат.номер: SS 2020306
 • Кутюр композиция от ярки тюлени елементи, положени върху анатомичните извивки на тялото в разпознаваеми за бранда линии. За изработката на красивите многослойни къдри дизайнерското ни ателие разработи специфична по-рода си технология, която ни позволява да изпълняваме безкомпромисно сложни форми и да реализираме уникално обогатени фигури.

 

 • Детайлни флорални бродерии в същия тренди лайм нюанс са пришити на ръка върху основа от плътен телесен тюл. Цветчетата им са изпълнени с релефни очертания и деликатно проблясващи мъниста тон в тон, които задават съвършено луксозен завършек на дрхата.

 

 • Тънки ленти от меко млечножълто кадифе чертаят структура рапликираща корсетна конструкция и създават визуална рамка на цялостния дизайн. Цветът им едновременно ги откроява от останалите декоративни елементи и в същото време прелива в общата палитра.

 

 • Този модел е една от най-комплицираните разработки в колекцията и поради своята сложност на изпълнение и поради впечатляващо дръзките решения в дизайна. Ръчната работа е сред най-трудоемките и специфични процеси, а конкретно при изработката на тази рокля са вложени 120 часа труд, което я превръща в едно емблематично бижу, отразяващо цялата естетика на бранда.

 

При изработка нюансът на телесния тюл може да бъде напаснат според индивидуалния цвят на Вашата кожа.

 

Базова цена:1 550,00 лв.
Моля, изберете:
# ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ
# MADE TO MEASURE
# НАШИТЕ РАЗМЕРИ
# ИНФО ЗА ДРЕХАТА
# ПРОБВАЙ В МАГАЗИН
# ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

 

 • В случай че имате нужда да се консултирате с нас относно промени в дизайна, които бихте искали да направите, или желаете допълнителна информация, моделиер от екипа ни очаква Вашето обаждане на 088 333 8 303 !

# MADE TO MEASURE

 • Made-to-Мeasure : Тъй като всички модели се разработват и шият в ателието ни във Варна от профилирания екип на Valeria Carlo, имаме възможност да Ви предложим една от най-високо ценените услуги в световен мащаб. Можете да поръчате тази дреха, изработена специално за Вас и по Вашите индивидуални мерки. Отбележете в полето за размери опцията "made-to-measure" и нашите моделиер-конструктори ще се свържат с Вас по телефона, за да дадете своите точни обиколки, които ще бъдат необходими за изпълнението .

 

 • В случай че имате нужда да се консултирате с нас относно промени в дизайна, които бихте искали да направите, или желаете допълнителна информация, моделиер от екипа ни очаква Вашето обаждане на 088 333 8 303 !

# НАШИТЕ РАЗМЕРИ

 

Моделите с марка Valeriа Carlo се разработват според посочената тук номерация и обиколки.

 

Ако имате нужда да се консултирате с нас относно най-подходящия размер за Вас или желаете допълнителна информация за характеристиките на конкретен артикул можете да се свържете с ателието ни на посочения най-горе телефон.

 

 

XS    гърди 84 см     талия 64 см     ханш 92 см

 

S      гърди 88 см     талия 68 см     ханш 96 см

 

М     гърди 92 см     талия 72 см    ханш 100 см

 

L      гърди 96 см     талия 76 см     ханш 104 см

 

XL    гърди 100 см   талия 80 см     ханш 108 см

# ИНФО ЗА ДРЕХАТА

 

При изработката на тази дреха са вложени 120 часа ръчен труд.

Роклята е придружена от индивидуален сертификат за автентичност.

За този модел препоръчваме химическо чистене или ръчно пране на 30 градуса.

Състав: тюл 100% полиестер.

 

 

 • Доставката до която и да е точка в границите на България е комплимент и всички такси се поемат от нас !

 

 • Ако след доставката прецените, че роклята има нужда от допълнителна корекция, за да Ви стои перфектно, нашето ателие ще я извърши за Вас абсолютно безплатно :о)

 

 

Условията за ДОСТАВКА, КОРЕКЦИЯ, ЗАМЯНА и ВРЪЩАНЕ можете да разгледате ТУК !

 

 

# ПРОБВАЙ В МАГАЗИН

 

Можете да се докоснете и да пробвате всяка една дреха

във фирмения магазин на марката в София, както и в шоурума ни във Варна.

 

Тъй като не всички модели и размери са постоянно налични,

 

можете да направите заявка на тел: 088 333 8 303 и ние ще доставим желания от Вас артикул за проба на една от двете ни търговски локации, която е удобна за Вас!

 

Услугата е напълно безплатна и не Ви задължава да извършите покупка :о)

 

 • София, ул."Иван Денкоглу" 2
 • Варна, бул."Владислав Варненчик" 281