Продуктът е успешно добавен в количката

CHLOROPHYLL COLOUR PALETTE ...

 

 

  • Колекция вдъхновена от анатомията на листата ...

 

 

и първичната асоциация с безкрайните им зелени разцветки. Нюанси, които предизвикват интуитивно усещане за спиритуална взаимосвързаност с природата и чувство за принадлежност към заобикалящата ни екосистема ...

 

 

... Своите характерни зелени тонове растенията дължат на пигмента хлорофил, който има основна роля при преобразуването на въглероден диоксид в кислород. Именно този биохимичен процес определя значението на света на флората за всички живи организми ...

 

 

... По своеобразен начин в настоящата колекция дизайнерката Валерия Карло интерпретира в концепцията на визиите своя личен апел  да поспрем за миг и да се обърнем към природата с респект, за да открием в нейната красота своето по-добро "Аз". Да се научим да живеем близо до нея, да водим здравословен начин на живот и съзнателно да я пазим от въздействия, които й вредят. Да я приемем като част от нас, да възстановим своя вътрешен енергиен баланс и да трансформираме себе си в една по-силна и по-здрава версия ...

 

 

 

# ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ
# MADE TO MEASURE
# НАШИТЕ РАЗМЕРИ
# ПРОБВАЙ В МАГАЗИН
# ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

 

  • В случай че имате нужда да се консултирате с нас относно промени в дизайна, които бихте искали да направите, или желаете допълнителна информация, моделиер от екипа ни очаква Вашето обаждане на 088 333 8 303 !

# MADE TO MEASURE

  • Made-to-Мeasure : Тъй като всички модели се разработват и шият в ателието ни във Варна от профилирания екип на Valeria Carlo, имаме възможност да Ви предложим една от най-високо ценените услуги в световен мащаб. Можете да поръчате тази дреха, изработена специално за Вас и по Вашите индивидуални мерки. Отбележете в полето за размери опцията "made-to-measure" и нашите моделиер-конструктори ще се свържат с Вас по телефона, за да дадете своите точни обиколки, които ще бъдат необходими за изпълнението .

 

  • В случай че имате нужда да се консултирате с нас относно промени в дизайна, които бихте искали да направите, или желаете допълнителна информация, моделиер от екипа ни очаква Вашето обаждане на 088 333 8 303 !

# НАШИТЕ РАЗМЕРИ

 

Моделите с марка Valeriа Carlo се разработват според посочената тук номерация и обиколки.

 

Ако имате нужда да се консултирате с нас относно най-подходящия размер за Вас или желаете допълнителна информация за характеристиките на конкретен артикул можете да се свържете с ателието ни на посочения най-горе телефон.

 

 

XS    гърди 84 см     талия 64 см     ханш 92 см

 

S      гърди 88 см     талия 68 см     ханш 96 см

 

М     гърди 92 см     талия 72 см    ханш 100 см

 

L      гърди 96 см     талия 76 см     ханш 104 см

 

XL    гърди 100 см   талия 80 см     ханш 108 см

# ПРОБВАЙ В МАГАЗИН

 

Можете да се докоснете и да пробвате всяка една дреха

във фирмения магазин на марката в София, както и в шоурума ни във Варна.

 

Тъй като не всички модели и размери са постоянно налични,

 

можете да направите заявка на тел: 088 333 8 303 и ние ще доставим желания от Вас артикул за проба на една от двете ни търговски локации, която е удобна за Вас!

 

Услугата е напълно безплатна и не Ви задължава да извършите покупка :о)

 

  • София, ул."Иван Денкоглу" 2
  • Варна, бул."Владислав Варненчик" 281