Продуктът е успешно добавен в количката

MULTIPLE LAYERS OF BEAUTY ...

 

 

  • Многопластови композиции ...

 

 

създава дизайнерката Валерия Карло във всеки един от моделите в настоящата колекцията. Концепцията й е да състави монохромни аутфити, в които множество отделни детайли да се разграничават единствено чрез своята текстура и обем ...

 

 

... Релефни бродерии са един от основните елементи, с които е осъществена идеята. Монтирани върху гладък сатен създават усещане за триизмерност на дрехата, а вертикално позиционирани рипс-ленти добавят графичен елемент. Многослойни къдри от тюл добавят богати обеми върху плата, съставяйки етажност на силуета. Ефирния тюл пречупва светлинния поток, като разпръсква вариативни по интензивност светлосенки и надгражда визията. В друга серия е подчертан пухкавият характер на вълненото плетиво, като е противопоставен на проблясващи флорални елементи, обсипани с мъниста. Ефектът на "потъване" привлича погледа върху иначе деликатните декорации и ги обособява като център на композицията. Индивидуалното впечатление, което дава всяка една текстура играе ключова роля при сформирането на крайния дизайн, който се явява съвкупност от фигури и повърхности обединени в един общовалиден нюанс ...

 

 

 

# ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ
# MADE TO MEASURE
# НАШИТЕ РАЗМЕРИ
# ПРОБВАЙ В МАГАЗИН
# ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

 

  • В случай че имате нужда да се консултирате с нас относно промени в дизайна, които бихте искали да направите, или желаете допълнителна информация, моделиер от екипа ни очаква Вашето обаждане на 088 333 8 303 !

# MADE TO MEASURE

  • Made-to-Мeasure : Тъй като всички модели се разработват и шият в ателието ни във Варна от профилирания екип на Valeria Carlo, имаме възможност да Ви предложим една от най-високо ценените услуги в световен мащаб. Можете да поръчате тази дреха, изработена специално за Вас и по Вашите индивидуални мерки. Отбележете в полето за размери опцията "made-to-measure" и нашите моделиер-конструктори ще се свържат с Вас по телефона, за да дадете своите точни обиколки, които ще бъдат необходими за изпълнението .

 

  • В случай че имате нужда да се консултирате с нас относно промени в дизайна, които бихте искали да направите, или желаете допълнителна информация, моделиер от екипа ни очаква Вашето обаждане на 088 333 8 303 !

# НАШИТЕ РАЗМЕРИ

 

Моделите с марка Valeriа Carlo се разработват според посочената тук номерация и обиколки.

 

Ако имате нужда да се консултирате с нас относно най-подходящия размер за Вас или желаете допълнителна информация за характеристиките на конкретен артикул можете да се свържете с ателието ни на посочения най-горе телефон.

 

 

XS    гърди 84 см     талия 64 см     ханш 92 см

 

S      гърди 88 см     талия 68 см     ханш 96 см

 

М     гърди 92 см     талия 72 см    ханш 100 см

 

L      гърди 96 см     талия 76 см     ханш 104 см

 

XL    гърди 100 см   талия 80 см     ханш 108 см

# ПРОБВАЙ В МАГАЗИН

 

Можете да се докоснете и да пробвате всяка една дреха

във фирмения магазин на марката в София, както и в шоурума ни във Варна.

 

Тъй като не всички модели и размери са постоянно налични,

 

можете да направите заявка на тел: 088 333 8 303 и ние ще доставим желания от Вас артикул за проба на една от двете ни търговски локации, която е удобна за Вас!

 

Услугата е напълно безплатна и не Ви задължава да извършите покупка :о)

 

  • София, ул."Иван Денкоглу" 2
  • Варна, бул."Владислав Варненчик" 281