Продуктът е успешно добавен в количката
350,00 лв.

"Verdant" mid-length dress

 • артикул: cocktail dress / коктейлна рокля
 • кат.номер: SS 2020102
 • Изрязаните детайли са проектирани от ултрафин телесен тюл, който фиксира изящната форма на дъгите при движение и подсигурява оптимално ниво на комфорт.

 

 • Асиметрична композиция с латерален център е формирана от елегантно заложени конструктивни срязвания. Плътността на цвета и матовата повърхност на материята изграждат абсолютно минималистична основа, върху която рязко се открояват изящните дъги на отделните елементи.

  

 • Роклята е изпълнена от два слоя ликра, които поддържат дрехата стабилна и стегната. Този вид технология заедно със заложената скулптурираща кройка имат съществена оформяща функция - създават правилни пропорции на фигурата и обособяват плавни женствени извивки.

 

 • Подгъвите и съединителните тегели са обработени по емблематична за марката технология и са подшити ръчно, това поставя изключително луксозен завършек на дрехата, която остава абсолютно безшевна от външната страна.
Базова цена:350,00 лв.
Моля, изберете:
# ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ
# MADE TO MEASURE
# НАШИТЕ РАЗМЕРИ
# ИНФО ЗА ДРЕХАТА
# ПРОБВАЙ В МАГАЗИН
# ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

 

 • В случай че имате нужда да се консултирате с нас относно промени в дизайна, които бихте искали да направите, или желаете допълнителна информация, моделиер от екипа ни очаква Вашето обаждане на 088 333 8 303 !

# MADE TO MEASURE

 • Made-to-Мeasure : Тъй като всички модели се разработват и шият в ателието ни във Варна от профилирания екип на Valeria Carlo, имаме възможност да Ви предложим една от най-високо ценените услуги в световен мащаб. Можете да поръчате тази дреха, изработена специално за Вас и по Вашите индивидуални мерки. Отбележете в полето за размери опцията "made-to-measure" и нашите моделиер-конструктори ще се свържат с Вас по телефона, за да дадете своите точни обиколки, които ще бъдат необходими за изпълнението .

 

 • В случай че имате нужда да се консултирате с нас относно промени в дизайна, които бихте искали да направите, или желаете допълнителна информация, моделиер от екипа ни очаква Вашето обаждане на 088 333 8 303 !

# НАШИТЕ РАЗМЕРИ

 

Моделите с марка Valeriа Carlo се разработват според посочената тук номерация и обиколки.

 

Ако имате нужда да се консултирате с нас относно най-подходящия размер за Вас или желаете допълнителна информация за характеристиките на конкретен артикул можете да се свържете с ателието ни на посочения най-горе телефон.

 

 

XS    гърди 84 см     талия 64 см     ханш 92 см

 

S      гърди 88 см     талия 68 см     ханш 96 см

 

М     гърди 92 см     талия 72 см    ханш 100 см

 

L      гърди 96 см     талия 76 см     ханш 104 см

 

XL    гърди 100 см   талия 80 см     ханш 108 см

# ИНФО ЗА ДРЕХАТА

 

Роклята е придружена от индивидуален сертификат за автентичност.

За този модел препоръчваме ръчно пране на 40 градуса.

Състав: трико 100% ликра ; тюл 100% найлон.

 

 

 • Доставката до която и да е точка в границите на България е комплимент и всички такси се поемат от нас !

 

 • Ако след доставката прецените, че роклята има нужда от допълнителна корекция, за да Ви стои перфектно, нашето ателие ще я извърши за Вас абсолютно безплатно :о)

 

 

Условията за ДОСТАВКА, КОРЕКЦИЯ, ЗАМЯНА и ВРЪЩАНЕ можете да разгледате ТУК !

 

 

# ПРОБВАЙ В МАГАЗИН

 

Можете да се докоснете и да пробвате всяка една дреха

във фирмения магазин на марката в София, както и в шоурума ни във Варна.

 

Тъй като не всички модели и размери са постоянно налични,

 

можете да направите заявка на тел: 088 333 8 303 и ние ще доставим желания от Вас артикул за проба на една от двете ни търговски локации, която е удобна за Вас!

 

Услугата е напълно безплатна и не Ви задължава да извършите покупка :о)

 

 • София, ул."Иван Денкоглу" 2
 • Варна, бул."Владислав Варненчик" 281